Kászonyi Károly

Közlemény

A kormánypárti képviselők, a Fidesz frakció javaslatára nem engedték napirendre venni a közismert nevén rabszolgatörvénynek nevezett jogszabályt. Lehetőséget sem akartak biztosítani, hogy tisztességes vitában érveimet felsorakoztatva ismertetni tudjam, miért is embertelen az évi 400 túlóra és a harminchat hónapra kibővített munkaidő keret.

A Jobbik a túlóratörvény alkalmazása ellen

A Jobbik a meghiúsult rendkívüli testületi ülés miatt tartott sajtótájékoztatót. Kászonyi Károly alelnöknek az a véleménye, hogy a túlóratörvény alkalmazásának megtiltására kezdeményezett tanácskozást a kormánypártiak szándékosan bojkottálták távolmaradásukkal, amit ezért a polgármester alig egy perc alatt határozatképtelennek nyilvánított és berekesztett.

Trükkök sorával akadályozták meg a váci fideszesek , hogy a rabszolgatörvény ellen lehessen szavazni

Kászonyi Károly képviselő felháborítónak nevezte, hogy a kormánypárti politikusok a parlamentben lezajlott törvénytelen szavazás után Vácon is „adtak egy pofont a törvényeknek”, és „jó nagyot rúgtak” a munkavállalókba.

Oldalak