Végső konklúzió a vagyonnyilatkozatok tárgyában

Január 25-én tartott váci sajtótájékoztatónkon bejelentettük, hogy önkormányzati képviselőnk és külsős bizottsági tagunk egy héten belül nyilvánosságra hozza vagyonnyilatkozatát ( http://vac.jobbik.hu/hirek/a_jobbik_a_vagyonnyilatkozatok_nyilvanossaga_mellett ). Tartva magunkat az adott szóhoz, a hét végén közzé is tettük a dokumentumokat ( http://vac.jobbik.hu/hirek/nyilvanos_a_jobbikosok_vagyonnyilatkozata_ugyanezt_varjuk_el_a_tobbi_part_kepviseloitol ), egyúttal kértük a többi, önkormányzatban helyet foglaló párt és egyesület képviselőit, hogy ők is tegyék ugyanezt.

Tekintve a váci képviselő-testületben kialakult álláspontokat, azon meg sem lepődünk, hogy a Fidesz-Kdnp városatyái/városanyái erre nem voltak hajlandóak. Még meglepőbb azonban, hogy a különben melldöngetve a nyilvánosság mellett kiálló baloldali képviselők propagandája is csak üres szócséplés maradt.

Ismét bebizonyosodott, hogy a Jobbikon kívül egyetlen politikai erőnek sem áll szándékában tiszta lelkiismerettel kiállni a város lakosai elé. Az ú.n. rendszerváltás óta egymást váltogató kormánypártok – legyen az akár vörös-, akár narancsszínbe öltözött -, végső soron egy tőről fakadnak.

Itt az ideje a változtatásnak!

Fehér Zsolt, a Jobbik váci elnöke