Nyílt levél Rétvári Bence részére

Tisztelt Képviselőjelölt Úr!

Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampányüzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.

Becsapták még a saját szavazóikat is, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor saját magukat a haza megmentőiként tüntették fel, mondván: a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be. Ezzel szemben a valóság az, hogy titokban, három év alatt 2300 bevándorlót telepítettek hazánk földjére, ami közel kétszerese annak a kvótának, amely ellen – szóban – harcot hirdettek.

Kérem, adjon tájékoztatást, pontosan hol-, hány és milyen országból származó migráns került elhelyezésre választókerületünkben?

Kérem, adjon tájékoztatást, hogy választókerületünkben kell-e félnünk a migránsokkal érkező terroristáktól?

Hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni választókerületünk lakosságától, amiért politikai érdektől vezérelve a Kormány három éven keresztül folyamatosan hazudott a migráció ügyében?

A választókerületben élők nevében várom válaszát:

Fehér Zsolt országgyűlési képviselőjelölt