Ezt a ciklust sem húzza ki botrány nélkül a váci Fidesz-KDNP?

Rendőrségi információk és sajtóhírek alapján úgy tűnik, ez az önkormányzati ciklus sem múlik el a váci Fidesz-KDNP-t övező országos botrány nélkül. Mint az a széles közvélemény előtt már ismeretes, három kormánypárti képviselő került a rendőrség látókörébe.

A hírek szerint az egyik éjjel-nappali bolt dolgozóját ittas állapotban inzultálták, szemeteskukát rongáltak meg és közlekedési táblákat rángattak ki a helyükről Vác-Deákváron. A rendőrség megerősítette, hogy közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást a váci kapitányságon. Az eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, mivel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kizárási indítványt terjesztett elő.

A Jobbik Váci Szervezete felszólítja az ügyben érintett kormánypárti képviselőket, hogy nevükkel és arcukkal vállalják fel tettüket, hiszen minden polgárnak jogában áll tudnia kik azok, akik felelőtlen viselkedésükkel a közvagyont rongálják! Egyúttal, mivel a közfeladat ellátására méltatlanná váltak, azonnali hatállyal adják vissza mandátumukat!

Jobbik Váci Szervezete