Bojkott

K Ö Z L E M É N Y

Ezúton tájékoztatjuk Vác Város lakosságát, hogy a Jobbik Váci Szervezete semmilyen formában nem vesz részt az idei október 23-i nemzeti ünnep önkormányzat által szervezett megemlékezésein. Tiszteletünket természetesen lerójuk az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei és mártírjai előtt, ám azt külön fogjuk megtenni.

Döntésünket a következő megfontolások indokolják:

Nem kívánunk asszisztálni és legitimációt adni Rétvári Bence államtitkár, budapesti lakos váci kampányturnéjához, amelynek egyetlen célja, hogy a 2014-től kezdődő ciklusban a város nevét parlamenti felszólalásaiban egyetlen egyszer sem megemlítő Harrach Péter után újabb fővárosi illetőségű országgyűlési képviselőt akasszon a váciak nyakába a Fidesz-Kdnp kormánykoalíció.

A kormánypártokra jellemző hatalmi gőg és arrogancia, az uram-bátyám viszonyok elharapózása nem teszi lehetővé, hogy mint egy bábszínház kellékei, tapsikoljunk hozzá. A rendszerszintű korrupció mételyként rágja a nemzet testét, amellyel szemben ezen módon is kifejezzük határozott tiltakozásunkat. Továbbá nem vagyunk hajlandók elfogadni a kormányzati propaganda hazugságtól hemzsegő, ócska átveréseit.

Ahogy Mansfeld Péter és az 1956 utáni megtorlások megannyi hősi áldozata, mi magunk sem fogunk meghajolni az éppen aktuális politikai kurzus előtt!

Isten minket úgy segéljen!

Jobbik Váci Szervezete